GEN FILM » , , , , » The Da Vinci Code (2006) Codul lui Da Vinci - Film online subtitrat

The Da Vinci Code (2006) Codul lui Da Vinci - Film online subtitrat

The Da Vinci Code (2006) Codul lui Da Vinci - Film online subtitrat. Cand respectatul expert in simbolistica religioasa Robert Langdon este citat la Luvru de politia judiciara franceza, condusa de Bezu Fache, afla cu stupoare ca el este suspectul nr. 1 pentru asasinarea directorului muzeului. Ajutat de o agenta guvernamentala experta in criptografie, Sophie Neveau, Robert evadeaza si incearca sa descifreze lantul de coduri si puzzle-uri care ii apar in cale. In calea lor dezleaga secrete ascunse de mii de ani care pun la indoiala istoria bisericii crestine, se ciocnesc de forte oculte foarte puternice, iar indiciile ii fac de cele mai multe ori sa creada ca au ajuns ba la capatul cautarilor, ba la un nou indiciu dintr-un sir nesfarsit.
 Server High Definition
TI-A PLACUT FILMUL ? SHARE :

Va rugam sa ne semnalati in sectiunea de comentarii filmele care au fost sterse, pentru ca noi sa le inlocuim in cel mai scurt timp posibil.

 Filme De Top

4 comentarii:

  1. Filumul, ca de altfel si cartea, este interesant, actorii sunt speciali, iar subiectul este plin de necunoscute. Autorul cartii, Dan Brown, are toate meritele sa devina celebru.

    RăspundeţiȘtergere

 
Parteneri: Filme noi online | Filme Pe Banda | Metin 2x RO | Filme De Top | Filme Tv Online